KEMER 90 TL ,BELEK 70 TL,SİDE 90 TL,ALANYA 150 TL,BELDİBİ 79 TL,ÇAMYUVA 99 TL,KUNDU 49 TL,LARA 49 TL,ŞEHİR 49 TL,GÜZELOBA 50 TL,KONYAALTI 59 TL,LİMAN 59 TL,OTOGAR 59 TL,KADRİYE 69 TL,BOĞAZKENT 74 TL,SERİK 74 TL,DENİZKAYA79 TL,GÖYNÜK 84 TL,ÇOLAKLI 89 TL,EVRENSEKİ 89 TL
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             ,GÜNDOĞDU 89 TL,KIZILAĞAÇ 89 TL,KUMKÖY 89 TL,SİDE 89 TL,KİRİŞ 94 TL,MANAVGAT 99 TL,SORGUN 99 TL,TİTREYENGÖL 99 TL,TAHTALI 109 TL,TEKİROVA 109 TL,İNCEKUM 129 TL,OKURCULAR 129 TL,KONAKLI 139 TL,ÇIRALI 149 TL,ADRASAN 149 TL,OLİMPOS 149 TL,MAHMUTLAR 159 TL,BURDUR 169 TL,ISPARTA 169 TL,KUMLUCA169 TL,MAVİKENT 169 TL,FİNİKİ 189 TL,GAZİPAŞA 199 TL,DEMRE 239 TL,DALAMAN 249 TL,FETHİYE 270 TL,KAŞ 279 TL,KALKAN 299 TL,ÖLÜDENİZ 299 TL,MARMARİS 499 TL,BODRUM 749 TL

Translate






18 Kasım 2016 Cuma

Antalya havalimanı rent a car firmaları

Antalya havalimanı rent a car firmaları

Antalya , turizm durumundan zengin bir il olmakla birlikte türk malı halkını da düşünen bir yerdir. Özel günlerinizde klasik arabalarla nişan, düğün töreni benzeri aktivitelerinizi süslemek amacıyla otomobil kiralama hizmeti sunan bir Antalya havalimanı rent a car firmaları  Elpars  firmasıyla tanışabilirsiniz. Özel günlerin en mühim noktası esasen klasik arabalarla yapılmış vaziyette olan seyahat turlarıdır. Her birey klasik arabalar ile düğünlerine, nişanlarına ya da sünnet düğünlerine farklı bir atmosfer katarak o anın keyfini yaşamaktadır.

Günümüzde klasik arabalar fazladan bu günler amacıyla kullanılmayı tercih etmektedir. Bilhassa düğün töreni arabaları olarak tercih edilen klasik arabaların kiralama ücretleri da çok dik olmaktadır. Nedeni Ise bu gibi bir zaman amacıyla bu gibi arabaları eşinizden, dostunuzdan bulmak birçok kolay değildir . Mevcutta bu arabalara sahip vaziyette olan kişilerde otomobillerin eskiyen olmasından ötürü parça sıkıntısı çekmekte olup sizi zor vaziyette bırakmaktadır. Elpars  rent a car firmasıyla bu gibi meselelerle karşılamanı hemen hemen imkânsızdır.


Antalya havalimanı rent a car firmaları   


Sadece özel günler amacıyla değil daha pekçok özel günleriniz amacıyla Antalya otomobil kiralama firmalarıyla görüşmek halinde kalabilirsiniz. Sevgilinizle ya da eşinizle sevinçli bir seyahat edebilmek amacıyla otomobil kiralamak Antalya olasıdır . Nedeni Ise Antalya bir turizm şehri olarak bilinir. Bilhassa yaz aylarında eşiniz ya da kız arkadaşınız ile seyahat keyfini ortaya çıkarmak amacıyla bir haftalığına çok uygun ücretlerle dilediğiniz marka ve model araçları kiralayabilirsiniz. Kiraladığınız otomobil yardımıyla Antalya  bütün gezilecek yerlerini altını üzerine getirebilmektesiniz. İster Dizel ister benzinli araçlar sizin hizmetinizdedir. Lüks araçları kiralamak ise çok uygun ücretlerle sunulmaktadır. Otomobil kiralamak amacıyla yabancı ilden Antalya gelmeniz gerekmiyor. Antalya  havaalanı rent a car http://www.elparsrentacar.com hizmetimizden faydalanmanız yalnızca bir telefon civarı yakındır.

Nasıl mı? Biz otomobil kiralama hizmeti verici bir şirket olarak bizimle bağlantıya geçmeniz halinde , Antalya havalimanına şu modelde şu arabayı birden çok günlüğüne kiralamak talep ediyorum demeniz halinde . İstediğiniz saat diliminde siz uçaktan artık inmeden aracınız havaalanı otoparkında sizi bekliyor olacaktır. Sizi karşılayan personelimiz arabayı sizlere emanet ettikten daha sonra yanınızdan ayrılır ve benzer noktaya arabayı bırakarak dönüş yapabilirsiniz. Tekrardan personelimiz sizi orada bekliyor olacaktır. Bu hizmeti alabileceğiniz firmalar içinde en güzel hizmeti sunan şirket ile bağlantıya geçmeniz sizi hiçbir zaman mağdur etmeyecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder