KEMER 90 TL ,BELEK 70 TL,SİDE 90 TL,ALANYA 150 TL,BELDİBİ 79 TL,ÇAMYUVA 99 TL,KUNDU 49 TL,LARA 49 TL,ŞEHİR 49 TL,GÜZELOBA 50 TL,KONYAALTI 59 TL,LİMAN 59 TL,OTOGAR 59 TL,KADRİYE 69 TL,BOĞAZKENT 74 TL,SERİK 74 TL,DENİZKAYA79 TL,GÖYNÜK 84 TL,ÇOLAKLI 89 TL,EVRENSEKİ 89 TL
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             ,GÜNDOĞDU 89 TL,KIZILAĞAÇ 89 TL,KUMKÖY 89 TL,SİDE 89 TL,KİRİŞ 94 TL,MANAVGAT 99 TL,SORGUN 99 TL,TİTREYENGÖL 99 TL,TAHTALI 109 TL,TEKİROVA 109 TL,İNCEKUM 129 TL,OKURCULAR 129 TL,KONAKLI 139 TL,ÇIRALI 149 TL,ADRASAN 149 TL,OLİMPOS 149 TL,MAHMUTLAR 159 TL,BURDUR 169 TL,ISPARTA 169 TL,KUMLUCA169 TL,MAVİKENT 169 TL,FİNİKİ 189 TL,GAZİPAŞA 199 TL,DEMRE 239 TL,DALAMAN 249 TL,FETHİYE 270 TL,KAŞ 279 TL,KALKAN 299 TL,ÖLÜDENİZ 299 TL,MARMARİS 499 TL,BODRUM 749 TL

Translate






8 Kasım 2016 Salı

Dalaman Havalimanı’na Ulaşım

Ege ve Akdeniz kıyılarında tatil yapıp da karayolu Dalaman'a düşmeyen yetersizdir . Öyle tek yerdir ki Dalaman, bu bölgedeki her yere eşdeğer uzaklıkta , Muğla ve Antalya'nın her bölgesine erişim sağlanabilen tek ilçedir. Bizzat harika tabiatı ve yepyeni denizinin yakınında , bununla birlikte da öbür tatil beldelerine tek geçiş noktasıdır. Peki, Dalaman'a ne türlü gidilir? İşte bu problemin yanıtı yazımızda saklı
.


Dalaman Havaalanı'na Ulaşım
Dalaman Havaalanı , minik tek havaalanı meydana gelmesine nazaran bölgenin en mühim aktarma merkezlerinden birisidir. Ek Olarak iner inmez deniz kokusu ve ateş gibi gökyüzü etrafınızı sararak tatilinizin başladığını bilgi verir. İstanbul ve Ankara'dan doğruca seferler meydana geldiği benzeri , yurt dışından ve yurt içerisinde bulunan öbür illerden de aktarmalı seferlerle Dalaman'a gelebilirsiniz. İstanbul Dalaman arası uçuş aşağı yukarı bir saat devam ediyor . Ankara Dalaman arası da epeyce az , yeniden tahmini bir saat ediniyor .
dalamana nasil gidilir  

Bir kere uçaktan indikten sonrasında ise çok pratik . Havaalanı servisleri ile Marmaris ve Fethiye'ye gidebilir, otomobil kiralayıp bizzat rotanızı çizebilir veya tek taksiye atlayıp hızlıca otelinize gerçek yol alabilirsiniz.

Fethiye'den Dalaman'a Ulaşım
Fethiye'den Dalaman'a erişmek için birden çok seçeneğiniz koltuk alıyor . Ya havaalanı servislerini kullanacaksınız, ya taksiye bineceksiniz veya otomobil kiralayacaksınız. Fethiye Dalaman arası bir saatlik tek yolculukla bitiriyor .
dalamana nasil gidilir 

Marmaris'ten Dalaman'a Ulaşım
Eğer tatilinizi Marmaris'te geçiriyorsanız ve Dalaman'a gitmeniz gerekiyorsa yalnızca bir .5 saatlik tek yolculuk yapmanız gerekmektedir . Havalimanına erişim için servisleri kullanmak en uygun fiyat çözüm olsa da, kalabalık tek grupsanız taksiyle gitmek çok ek olarak çekici . Dalaman şehir merkezine gitmek için ise Marmaris'ten kalkan otobüsleri kullanabilirsiniz.

Kaş'tan Dalaman'a Ulaşım
Kaş'a gidiş ve dönüşlerde Dalaman Havaalanı'ndan kalkan uçuşları da değerlendirebilirsiniz. Tahmini 3 saat kadar süren tek yolculukla direk Dalaman'a gidebilirsiniz. Şayet sarı taksi veya özel otomobil kullanmayıp toplanmış taşımayla gidecekseniz, buna ilk öncesinde Kaş'tan Fethiye'ye gitmeli, sonrasında Fethiye-Dalaman arası servislere binmelisiniz.
dalamana nasil gidilir 

Dalaman'a Otobüs ile Ulaşım
Dalaman'a birçok ilden kalkan otobüs seferleri var. Bu konuda epeyce kapsamlı seçenekler şuanki . Yalnızca yüklü yaz sezonlarında biletlerinizi en az tek hafta eskiden almaya çaba gösterin. Yoksa koltuk bulmakta zorlanabilir, ek seferleri beklemek zorunda kalabilirsiniz. İzmir Dalaman arası 4 saat, İstanbul Dalaman arası ise tahmini 13 saat devam ediyor . Ankara'dan kalkan otobüsler ise 10 saatte Dalaman'da oldu .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder