KEMER 90 TL ,BELEK 70 TL,SİDE 90 TL,ALANYA 150 TL,BELDİBİ 79 TL,ÇAMYUVA 99 TL,KUNDU 49 TL,LARA 49 TL,ŞEHİR 49 TL,GÜZELOBA 50 TL,KONYAALTI 59 TL,LİMAN 59 TL,OTOGAR 59 TL,KADRİYE 69 TL,BOĞAZKENT 74 TL,SERİK 74 TL,DENİZKAYA79 TL,GÖYNÜK 84 TL,ÇOLAKLI 89 TL,EVRENSEKİ 89 TL
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             ,GÜNDOĞDU 89 TL,KIZILAĞAÇ 89 TL,KUMKÖY 89 TL,SİDE 89 TL,KİRİŞ 94 TL,MANAVGAT 99 TL,SORGUN 99 TL,TİTREYENGÖL 99 TL,TAHTALI 109 TL,TEKİROVA 109 TL,İNCEKUM 129 TL,OKURCULAR 129 TL,KONAKLI 139 TL,ÇIRALI 149 TL,ADRASAN 149 TL,OLİMPOS 149 TL,MAHMUTLAR 159 TL,BURDUR 169 TL,ISPARTA 169 TL,KUMLUCA169 TL,MAVİKENT 169 TL,FİNİKİ 189 TL,GAZİPAŞA 199 TL,DEMRE 239 TL,DALAMAN 249 TL,FETHİYE 270 TL,KAŞ 279 TL,KALKAN 299 TL,ÖLÜDENİZ 299 TL,MARMARİS 499 TL,BODRUM 749 TL

Translate






8 Kasım 2016 Salı

Antalya Rafting -Çok Heyecanlı ve Çok Eğlenceli Turlar

O ki Akdeniz'in gözdesi, o ki doğanın muhteşemliğinin bir kanıtı… Evet, Antalya'dan bahsediyoruz. Pratik gidip pratik değil döndüğümüz, ayrılırken daima bir parçamızın geride kaldığı Antalya tatilini daha neşeli geçirmek amaçlı aktivitelere boğulmak kural . Peki, Antalya'da hangi tabiat sporu nerede yapılır? Siz sporlar içinde sıralama yapın ve adrenalini şimdiden hissedin! Heyecansız Antalya olmaz.

Rafting Inşa Etmek İsteyenler El Kaldırsın!

Asi sular, bir bot ya da kano ve üstünde elinizde küreklerle siz… Yemyeşil ağaçların içinde yapacağınız bu tabiat sporunun bir sürü heyecanlı ve neşeli meydana geldiği dair her biri hemfikirdir sanıyoruz. Antalya'ya gittiğinizde bu coşkusu tatmadan sakın dönmeyin. Şayet iyi bir rafting sahası arıyorsanız Antalya'da rotanızı Manavgat'a gerçek çevirin. Kanyon Ulusal Parkı ya da Oymalıpınar Gölü rafting inşa etmek amaçlı en uyumlu yerler.
antalya (5)

Dalışa Geçiyoruz, Hazırlıklı Mısınız?

Hiç şüphesiz ki Antalya, dalış inşa etmek amaçlı eşsiz noktalara sahip. Kentin dalış aşıklarının vazgeçilmezi meydana geldiğini gönül rahatlığıyla söyleyebiliriz. Antalya'da en güzel dalış noktaları ise tarihi kalıntılarıyla Kaş, zengin sualtı bitkileriyle Kalkan ve duru sularıyla populer Tekirova üstelik buralara bugünü takım dalış amaçlı gelenleri görebilirsiniz. Yeri gelmişken Kaş'ın dalış sahası Flying Fish'in derin ve akıntılı meydana geldiğini da belirtelim. Ancak bu vaziyetler Flying Fish'in en güzel olmasını engelleyemiyor tabiki .
antalya


Antalya Yukarıdan Bir Sürü Güzel, Gelsene
Antalya'nın suyu bir sürü güzel de yamaçları değil mi? Güvenilir olun ki onlar da bir sürü güzel. Havada süzülüp Antalya'yı yukarıdan rastlamak ve kendinizi bağımsız farketmek yamaç paraşütü ile olası . Antalya'da şüphesiz inşa edilmesi gerekli olan yamaç paraşütü amaçlı gidebileceğiniz noktalar ise Kaş, Olympos ve Kumluca. Antalya'da yaptığınız bu etkinlik esnasında havada asılı kalmayı isteyeceksiniz. Paraşütle çekileceğiniz fotoğraflar ise bu anınızı ölümsüzleştirecek.
antalya

O Süre Dalgalarla Dans!

Antalya'ya gitmişken kentin kazası Alanya'ya da uğrarsınız diye tahmin ediyoruz . Şayet aklınızda bu şekilde bir düşünce yoksa planınızda Alanya'ya da koltuk açmanızı öneririz zira Alanya sahilleri turnuvaların düzenlenebileceği kalitede bir dalga sörfü sahası . Burada dalgaların hakkını verebilir, onlarla dans edebilirsiniz. "Ben bundan önce hiç sörf yapmadım.'' diyorsanız bir teklifimiz var, heyecan etmeyin . Alanya'da sörf dersleri alabilirsiniz, üstelik bir sürü kısa zamanda bu sporu öğrettiklerini argüman eden oldukça başarılı sörf okullarını bulmak olası .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder